Go Skateboarding Day 2020

Go Skateboarding Day 2020

GO SKATEBOARDING DAY | HLOHOVEC (Medzinárodný deň Skateboardingu | 21. 6. 2020)

Keď sa dajú dokopy super aktívni ľudia, dokáže vzniknúť takáto skejtová sešn vhodná rovnako pre menších ako aj pre staršie ročníky. Pre všetkých aktívnych či začínajúcich skejťákov a skejťáčky a pre všetkých sympatizantov skejtovania.

Chalani skejťáci a naši kamoši / sympatizanti skejtovania z Hlohovca ti pripravili takúto nadupanú akcošku!

Ako to bude celé bude prebiehať?

Program // Sobota 20.6.2020

14.00 - 16:00

Začneme spoločnou brigádou, kde si celý skatepark najskôr vyčistíme, odstránime nahromadený bordel, aby bol na nedeľu areál pripravený. Zapojiť sa do brigády môže úplne každý, tak ak pôjdeš okolo so psíkom, frajerkou, mamčou či babkou, stav sa. Akákoľvek pomoc je vítaná! A okrem iného, robíme to pre seba a pre teba, aby sme to mali spolu v skateparku čistejšie a príjemnejšie.

15:00 - 18:00

Bude prebiehať maľovanie banneru a boxov.

Program // Nedeľa 21.6.2020

16:00 - 17:00 // najvyššie ollie

17:00 - 18:00 // najlepší trik

18:00 - 19:30 // najlepšia séria v bazéne

20:30 - 21:30 // Hypnosis / DnB set/

Počas nedele nás čaká bohatý program. Bude prebiehať súťaž v skateboardingu. Ceny do súťaže pre víťazov darovali Trnavský skateshop Deska, Podpor Lotrov a Hlohovčan VikTom - graphic team so svojimi sprejačníkmi. Ak nevieš o aké sprejačníky ide, čekni tu - https://bit.ly/sprejacniky

Zúčastniť sa môže každý!

Počas celej akcie sa bude konať aj škola skejtovania – máš skateboard, no nevieš ako ňom robiť triky alebo sa chceš v skejtovaní zlepšiť? Tak príď v nedeľu a my ťa to naučíme. K tomu od nás dostaneš aj zopár tipov.

Záver akcie odpáli Hypnosis so svojim DnB setom!

Tešíme sa, že náš Hlohovec sa môže pýšiť takýmto skateparkom a ľudom, ktorí ho navštevujú zo všetkých možných okolitých miest ba dokonca krajín!

Galéria

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.